Dagjournaal – Kids day op Unicum Open


Woensdag is traditioneel Kids Day op het Padel.nl Unicum Open. De goodie-bags voor het toernooi waren dit jaar al bijzonder goed gevuld met gratis pizza’s van de PizzaBakkers, vitaminedrankjes en energierepen van VitaminWell, gripjes van JustPadel, en nog veel meer, maar speciaal voor het jeugd-event deed Sport2000 Leiderdorp er nog een paar duiten extra in het zakje. Met een overvolle tas en big smiles alom gingen de deelnemers aan het jeugd-event naar huis. Een middagje padellen met Uriël Maarsen, hoe leuk wil je het hebben! Top gedaan door de UM Padel Academy en onze eigen Sanne.

Het reproductiegetal van padelbanen in onze regio stijgt naar grote hoogten. Het is dan ook gekkenhuis bij hoofdsponsor en banenbouwer Padel.nl. TC De Kikkers in Nieuw-Vennep gaat deze maand van start met padel en hun spelers Bob Wolters en Joris Faber kwamen even de sfeer van een toernooi proeven. Geen betere plek daarvoor dan bij het Unicum Open natuurlijk. Jammer dat tegenstanders Rob van Marwijk en Karel Huizinga niet wilden meewerken, qua score dan (6-0 4-6 6-3); zij gaan door naar de kwart. Het was na afloop natuurlijk wel prima nakaarten met deze ras-Leienaars.

Dekker Warmond heeft drie buitenbanen geopend en er volgen binnenkort nog vier indoorbanen, en bij Terwegen in Sassenheim zelfs acht (!) indoorbanen. Op tennispark Zuid-West in Leiden zijn afgelopen weekend de eerste padelbanen opgeleverd. De manager en trainer aldaar, Bartel Swart, had een topdag bij Unicum door in de P250 Herendubbel B eerst Wisse Herweijer en Frank Teuling met 6-2 6-2 aan de kant te schuiven, en daarna ook de toernooitijgers Conrad Bel en Nezar Awad terug te sturen naar Alkmaar (6-0 6-4).

Bartel Swart: niet ontevreden over maat Jeroen Boogmans (l)

De wedstrijdleiding verdiende tenslotte nog een biertje van Joris Huijser door te dreigen met een foto van een smash waarbij zijn shirtje omhoog kroop. Zo doen we dat.

Joris Huyser: rots in de branding naast Joyce van Berge Henegouwen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*