DARTS EXPERIENCE

Ontmoet Rilana Erades, een nuchtere en gepassioneerde persoonlijkheid in de wereld van het darten. Met haar ervaring als voormalig nummer drie van de wereld, deelname aan de prestigieuze Lakeside World Darts Championship, Zuiderduin Masters en jarenlange inzet voor het Nederlands dartsteam, heeft Rilana een solide reputatie opgebouwd in de dartsgemeenschap.

Hoewel ze niet graag in de schijnwerpers staat, heeft Rilana een diepe liefde voor de sport en een toewijding aan het promoten ervan. Haar nuchtere benadering en haar vermogen om met beide voeten op de grond te blijven, maken haar een vertrouwd gezicht voor fans en collega’s in de dartswereld.

Nu richt Rilana haar energie op Darts Experience, waar ze haar expertise gebruikt om een ​​omgeving te creëren waar dartsfans samenkomen om te genieten van de opwinding van het spel.

De HighScore Challenge is een opwindend spel dat de spanning en vaardigheid van darts combineert met een competitieve geest. In deze uitdagende wedstrijd worden deelnemers uitgedaagd om hun dartvaardigheden te tonen en de hoogste score te behalen tijdens een clinic.

Het spel brengt een groep enthousiaste deelnemers samen, allen gedreven door het verlangen om de beste te zijn. Elke speler neemt zijn positie in voor het dartbord, vol verwachting en vastberadenheid. Het doel is simpel: gooi de pijlen nauwkeurig en strategisch om de hoogste score te behalen, op die manier kan je wedstrijden winnen en verder komen in het toernooi.

Uiteindelijk zal er één winnaar zijn, degene die de hoogste score behaalt en zichzelf bekroont tot kampioen van de HighScore Challenge. Met de hoofdprijs in de handen van de zegevierende speler, wordt de avond afgesloten met vreugde en voldoening, en blijven herinneringen aan een opwindende strijd tussen dartvaardigheden en vastberadenheid.

Dit alles staat onder de deskundige leiding van voormalig nummer drie van de Wereld Rilana Erades uit Voorschoten. Wil je meer informatie mail dan naar Rilana via rilana@honsbeekmedia.nl

🎯 Elke Maandagavond: Ontdek de Ultieme Dartervaring met Rilana Erades in Café Santé, Leiden! 🎯

Streef je naar perfectie in je dartspel? Elke maandagavond verwelkomt Café Santé in Leiden jou voor een unieke trainingservaring met niemand minder dan Rilana Erades! Of je nu een recreatieve speler bent of een competitieve deelnemer in de 2e tot de 4e divisie, deze avonden zijn speciaal ontworpen om jouw dartvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je verwachten?
🎯 Professionele trainingssessies met tips, trucs en handige adviezen van Rilana Erades.
🎯 Een levendige sfeer waarin je kunt leren en groeien, ondersteund door gelijkgestemde dartliefhebbers.
🎯 Toegankelijkheid voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.
🎯 Deelname voor slechts €5,- per persoon, inclusief de eerste consumptie van het huis!
🎯 Spannende thematoernooien om je vaardigheden te testen en plezier te hebben met medespelers.

Mis deze kans niet om je passie voor darten te verbeteren en te delen. Kom langs bij Café Santé in Leiden en ontdek hoe je jezelf kunt transformeren tot een echte dartkampioen!

De populariteit van de dartssport stijgt en onze sport is wekelijks te zien op televisie via ViaPlay. Dit heeft een groot positief effect op de deelname aan en interesse in jeugddarts. Het aantal jeugdleden stijgt, net als het aanbod in toernooien en wedstrijden.

Wil jij ook graag lid worden van een dartsvereniging en competitie darten? Meld je dan aan bij de Dartbond Bollenstreek Rijnland.

Bij de DBBR kan je als jeugd darter alle kanten op. Vanaf 16 jaar mag je officieel competitie gooien, ben je nog geen 16 maar mag je van je ouders en locatie wel competitie gooien vraag dan dispensatie aan via info@dbbr.nl De kosten voor deelname aan de competitie zijn € 45,00 per seizoen.

De DBBR heeft een eigen jeugdafdeling met onze jeugd coördinator Rilana Erades. Heb je vragen stel ze gerust aan Rilana via 06-15328475.

Je kan je ook aanmelden voor de whatsapp groep waarin alle informatie m.b.t. trainingen en toernooien : klik hier

Deze app is bedoeld voor alle ouders en deelnemers van de trainingen en/of jeugdtoernooien.

Back to top button