Darts Promotie / Wedstrijdleiding

Bent u op zoek naar een ervaren toernooiorganisator en promotor in één? Dan bent u bij Mark Honsbeek en Vincent van der Leek aan het juiste adres. Met meer dan 12 jaar ervaring verzorgen zij dartstoernooien in de regio Leiden en Utrecht.

Naast de wedstrijdleiding op de toernooidagen nemen wij ook de volledige promotie van uw toernooi op ons. We beheren een eigen Facebookgroep gevuld met enthousiaste darters, WhatsApp-groepen en meer. Daarnaast bieden wij uitgebreide diensten, zoals het ontwerpen van de flyer, inschrijfformulier, aankondigingen van uw toernooi, live updates tijdens het evenement, en een levendig eindverslag met een foto van de winnaar. Tijdens het toernooi kunnen wij ook diverse foto’s en video’s maken, afhankelijk van uw wensen.

Indien u interesse heeft in een vrijblijvend gesprek over een mogelijke samenwerking met ons, dan kunt u contact met ons opnemen via darts@honsbeekmedia.nl of telefonisch op 06 – 237 06237. We staan klaar om uw dartstoernooi tot een succes te maken!

AANGESLOTEN LOCATIES/ORGANISATIES

Voor het organiseren en promoten van darts toernooien maken wij gebruiken van het platform van Dartsgids.nl hier staan onze toernooien uit de diverse locaties met wie wij samenwerken, maar ook de toernooiverslagen en overige promotie.

Back to top button