Wij verzorgen, Darts clinics en  teambuilding met Darts.

Het onderdeel Darts bij Honsbeek Media staat onder leiding van dartster Rilana Erades, zij speelde op de Lakeside World Professional Darts Championship 2008 (5e) 2009 (3e) en 2014 (9e). Ze was tevens diverse jaren Nederlands international en pakte diverse internationale titels met het Nederlands team. In 2011 was Rilana Nederlands Kampioen.

DARTS CLINICEen clinic/workshop met darts is de perfecte middag/avond weg voor een bedrijfsuitje, ook kunnen wij zorgen voor een geheel verzorgd arrangement inclusief sfeervolle locatie, drankjes en bitterballen!

Rilana Erades speelde jarenlang mee op de nationale en internationale rankings, haar hoogste positie op de Wereldranglijst was 3e, en in 2008, 2009 en 2014 speelde ze op de Lakeside World Pro. Verder was ze in 2011 Nederlands kampioen en pakte ze diverse internationale titels met het Nederlands team.

Rilana geeft u uitleg over de dartsbord, de dartspijl en de diverse spelvormen. Natuurlijk gaat u ook zelf in actie komen, wie is de nieuwe Michael van Gerwen in uw organisatie? en wie pakt de prijs met het bonusspel?

TEAMBUILDINGTeambuilding is een populaire term voor teams die gericht bezig zijn met het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Teambuilding is een containerbegrip: er zijn immers veel verschillende manieren van teambuilding en niet iedereen verstaat hetzelfde onder teambuilding. Wij bieden u een leuke teambuilding sessie met darts. 

Rilana die jarenlang lid was van het Nederlands team weet als geen ander hoe belangrijk het ”team” gevoel is om te kunnen presteren met elkaar, ja niet iedereen is even leuk of even aardig, maar als je samen een doel hebt, dan is de ”eindprestatie” het belangrijkste doel. 

Rilana geeft uitleg over samenwerken in een team en hoe belangrijk dit is voor het teamgevoel. 

Een teambuilding met darts is een leuke manier om samen te werken, u gaat in koppels van twee de strijd met elkaar aan. 

Welk koppel is aan het einde van de teambuilding het sterkste? en gaat met de beker naar huis!

img_1819.jpg
img_1822.jpg
Wilt u meer informatie dan zijn wij te bereiken via info@honsbeekmedia.nl of per Tel. 06 - 23706237