Enquête gevolgen Corona voor biljart/darthoreca, zalen, en cafés

Heeft u een dartcafé, biljart-, pool- of snookerzaal? Doe dan mee aan onze enquête om huidige moeilijkheden van biljart- en dartlokaliteiten als gevolg van corona met data te kunnen ondersteunen.

Horecaondernemers verkeren door de coronacrisis in zwaar weer. Na de voorzichtige herstart in juni bloeide het weer wat op. Maar helaas heeft de overheid vanwege de toename aan besmettingen, ook weer voor de horeca verscherpte maatregelen afgekondigd. We pleiten dan ook voor aanvullende regelingen om de horecasector er doorheen te helpen.

Als KNBB en NDB hebben we met name in het begin van Corona ons enorm ingezet om de horeca- en sportaccommodaties te ondersteunen. Niet alleen met protocollen, lobbyen en advies maar ook met inzet op gerichte maatregelen. We hebben in de afgelopen maanden honderden vragen van ondernemers ontvangen en geholpen met advies.

Het is duidelijk dat onze branche het niet makkelijk heeft. Om vanuit de KNBB en NDB een zo goed mogelijke advisering richting overheid en media te kunnen oppakken hebben we een enquête met 24 korte vragen opgesteld, zodat uitkomsten zijn te vergelijken. De antwoorden op de vragen worden in alle vertrouwelijkheid behandeld en zijn op geen enkele manier te herleiden tot individuele respondenten. Invullen kan tot 15 november, en duurt minder dan 10 minuten.

We beseffen ons dat dit een vreselijke en onwerkelijke periode voor jullie  is en hopen dat de uitkomsten van deze enquête bijdragen aan oplossingen en meer zichtbaarheid van jullie  wanhoop!

Bij voorbaat dank voor de snelle actie!
KNBB en NDB