Darts als activiteit

Lijkt het u leuk om met uw sportteam, bedrijf, of ander gezelschap een activiteit te doen met darts? 

Highscore Challenge

De HighScore Challenge is een opwindend spel dat de spanning en vaardigheid van darts combineert met een competitieve geest. In deze uitdagende wedstrijd worden deelnemers uitgedaagd om hun dartvaardigheden te tonen en de hoogste score te behalen tijdens een clinic.

Het spel brengt een groep enthousiaste deelnemers samen, allen gedreven door het verlangen om de beste te zijn. Elke speler neemt zijn positie in voor het dartbord, vol verwachting en vastberadenheid. Het doel is simpel: gooi de pijlen nauwkeurig en strategisch om de hoogste score te behalen, op die manier kan je wedstrijden winnen en verder komen in het toernooi.

Uiteindelijk zal er één winnaar zijn, degene die de hoogste score behaalt en zichzelf bekroont tot kampioen van de HighScore Challenge. Met de hoofdprijs in de handen van de zegevierende speler, wordt de avond afgesloten met vreugde en voldoening, en blijven herinneringen aan een opwindende strijd tussen dartvaardigheden en vastberadenheid.

Dit alles staat onder de deskundige leiding van voormalig nummer drie van de Wereld Rilana Erades uit Voorschoten. Wil je meer informatie mail dan naar Rilana via Tel. 06 - 15 32 84 75 of per email via rilana@honsbeekmedia.nl

Darts in de Klas

Breng darts naar uw klaslokaal met een bezoek van professionele dartster Rilana! Laat uw leerlingen kennismaken met deze leuke sport terwijl Rilana haar expertise deelt, een pijltje gooit en hen begeleidt bij het ontdekken van darts. Een unieke ervaring die zowel educatief als vermakelijk is. Boek nu een sessie en laat uw leerlingen op een speelse manier in de wereld van darts duiken!

Op de foto is Rilana te gast bij Basisschool Het Kompas in Voorschoten in groep 1 en 2 heeft ze uitleg gegeven over darts en ook nog even een pijltje gegooid. Op deze manier heeft de jongste jeugd kennis kunnen maken met darts. 

Darts in de klas is per 1 mei inclusief mobiele dartsbaan en materiaal, in overleg mag er ook door de leerlingen een pijltje gegooid worden. Neem voor meer informatie contact op met Rilana via Tel. 06 - 15 32 84 75 of per e-mail via rilana@honsbeekmedia.nl