DartsPromo is een onderdeel van Honsbeek Media waarmee we al vanaf 2004 actief zijn in de dartswereld, wij verzorgen wedstrijdleiding en promotie voor dartstoernooien. Maar ook voor Dartsclinics, Workshops, Beurspromotie, instructie en training kunt u bij ons terecht, dit onderdeel staat onder leiding van Rilana Erades. Zij speelde op de Lakeside van 2008 (5e), 2009 (3e) en 2014 (L16), en in 2011 was ze Nederlandse kampioen, verder speelde Erades diverse jaren voor het Nederlands team.

WEDSTRIJDLEIDING DARTSTOERNOOIEN
Wij nemen voor u de volledige zorg uit handen bij het organiseren van dartstoernooien in uw locatie. Wij verzorgen al diverse jaren de wedstrijdleiding voor o.a. Partycentrum de De Zijl in Leiden, Snooker, Pool en Dartscentrum Woerden en Sportbar de Kroonkurk in Harmelen. Wij verzorgen de toernooien met onze eigen apparatuur, (laptop, printer, speaker) hierdoor hoeft u echt nergens naar om te kijken.

PROMOTIE DARTSTOERNOOIEN
Naast wedstrijdleiding verzorgen wij ook de promotie van dartstoernooien, wij beschikken over een eigen Facebook pagina onder de naam DartsPromo met ruim 1100 volgers en we promoten via ons platform Vanaf de Zijlijn met ruim 3500 volgers. Meestal al tijdens het toernooi verzorgen we live updates en na het toernooi volgt er een kort verslag met uitslagen zodat uw toernooi de promotie krijgt die het verdient.

BEDRIJFSUITJE IN DE VORM VAN EEN CLINIC OF WORKSHOP
Een workshop/clinic is uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje. Voor 20 personen in uw bedrijfskantine of 200 personen op locatie, wij zorgen ervoor dat onze workshop/dartclinic aansluit bij úw wensen. Ook voor grote bedrijfsfeesten op locaties met verschillende activiteiten tegelijk is een workshop/clinic met darts een zeer geslaagde toevoeging.

TEAMBUILDING
Een teambuilding sessie met darts onder leiding van Rilana Erades, de ochtend/middag/avond start met een korte instructie, er worden koppels gevormd en in toernooivorm gaan jullie bepalen welke koppel het beste kan darten! onderweg naar de finale geeft Rilana tips en trics waar je op moet letten op jacht naar de eeuwige roem!

BEURSPROMOTIE
Rilana Erades helpt u om meer mensen naar uw beursstand te trekken. Onder leiding van een professionele mastercaller zorgen we voor een leuk onderdeel waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om een potje te gooien tegen Rilana. Wie van u bezoekers verslaat Erades en pakt de roem!

TRAINING/INSTRUCTIE
Uw niveau een beetje bijschaven? tips en trics van een speelster die weet hoe het is om op het grote podium de beslissende dubbel te moeten gooien, een training/instructie avond met Rilana Erades is gegarandeerd leerzaam en informatief!

Neem voor meer informatie contact met ons op.