DBBR Eredivisie weer van start >>> Dit zijn de verwachtingen

ONZE HOOFDSPONSORS

Wat heeft het lang geduurd maar eindelijk gaan ook de pijlen weer richting het bord in de regional eredivisie van het darts.

Laten we beginnen met een algemene voorbeschouwing op dit seizoen, en dan vanaf volgende week pakken we per speelweek de boel onder de loep, er is èèn team in de Eredivisie die ik minimaal benoem, dit is het team waar ik zelf in speel in de eredivisie (The Hunters) waar nodig zal ik ons team is wel benoemen.

Als eerste wil ik het hebben over de grote favoriet in mijn ogen dat is ook dit jaar Murphy’s One uit Hillegom, zij hebben het meest uitgebalanceerde team in de eredivisie, en gaan denk ik zonder problemen de titel pakken. Achter dit team hebben we denk ik een groepje met Downstairs, Ramses Sjaffies en Crazy House, dan komt er nog een groepje met de middenmotors te weten The Specials, DV Sportief en Dartshop Leiden en ik verwacht onderin dit seizoen een hele spannende strijd in de race tegen degradatie waarin teams als van der Geest, Friday Is My Day en Real Dartelona het erg zwaar gaan krijgen. Outsiders dit seizoen zijn denk ik Freddy & The Bacoboys RA en De Veteranen.

De wedstrijd van de week in speelweek 1 is denk ik Ramses Sjaffies vs Specials, zo’n wedstrijd waarin we direct kunnen zien of Ramses Sjaffies serieus gaat meedoen bovenin, of dat er punten gemorst worden.

Wij kijken uit naar een mooi seizoen en wensen alle spelers en teams heel veel succes.

ONZE SUBSPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*