De laatste plekjes voor het finaleweekend zijn vergeven

De organisatie had de ambitie om het vrouwentoernooi dit jaar net zo sterk te maken als het herentoernooi. Trots zijn ze dat het gelukt is. De hele nationale damestop is aanwezig, het prijzengeld is even hoog als bij de mannen, en voor het eerst in Nederland moesten er zelfs een kwalificatiewedstrijden voor de dames A lijst gespeeld worden, zoveel animo was er.

Ilse Visser en Lisa Petermeijer hadden de sneue eer het eerste dameskoppel ooit te worden, dat werd uitgeschakeld in de kwalificaties van een P500 toernooi. Juliette Grimbergen en Jessica Schuur bleken veel te sterk. Ilse Visser stond niet soepel op de baan. Twee weken terug vocht ze zich naar de overwinning in het P250 A toernooi van Vinkeveen, maar sindsdien zit haar rug op slot. Jammer dat we Lisa en haar niet terugzien dit weekend.

Ilse Visser: unlucky loser

Bij de heren waren er nog twee kwalicatieplekken te verdienen. Q2 was voor Ryan Geerdink en Tim Wolters, die de dappere poging van Wietse Bos en Ascan Lutteroth om het hoofdtoernooi te halen, deden sneuvelen.
Q1 ging naar de populaire Sven Boele en Miquel Verhagen, die met al hun ervaring de jonkies Stan Westermann en Guus Visman wegtikten. Overigens mag ook Boeles vriendin Sascha Twigt in het weekend terugkomen, want zij plaatste zich voor de halve finale van de C lijst.

Miquel Verhagen: toverde “leipe stuitâhballen” uit zijn Haagse plankje

Vandaag een stampvol programma met alle nationale toppers in actie. Kom naar Unicum en geniet van het mooiste padel van Nederland.

Sascha Twigt en Paul van Iterson: elegant door naar de laatste vier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*