NIEUWS

Downstairs 1 favoriet in DBBR SuperCup 2023

Reclame

Vanavond staat in Partycentrum de Zijl de officiële start van de DBBR competitie seizoen 2023/2024 op het programma traditie getrouw is dit met een duel tussen de DBBR Eredivisie kampioen en de DBBR Bekerkampioen, het gaat een duel worden tussen de mannen van Downstairs 1 spelend in de Katwijkse Dartverenging en Dartshop Leiden spelend in de Leidse Dart Verenging.

Bij de eredivisie kampioen Dowstairs 1 weinig wijzigingen, alleen Perry Noordermeer heeft het team verlate, verder zijn er geen spelers bij gekomen. Bij Dartshop Leiden zijn Dustin Straver, Arjan v/d Meij en Arie van Iterson vertrokken, Arie en Arjan gaan beide in de lagere divisies van de DBBR in actie komen en Dustin stopt met competitie darts, Danny Schreurs en Marco Custers komen het Leidse team versterken.

Maar hoe liggen de kansen dan vanavond? nou ja beide teams en hun spelers hebben natuurlijk genoten van een welverdiende vakantie, en dan is het natuurlijk altijd even koffiedik kijken maar dan hebben we nog wel de statistieken van vorig seizoen toen wisten de mannen van Downstairs 1 beide duels tegen Dartshop Leiden 1 toch wel overtuigend wisten te winnen, in Leiden wisten de mannen uit Katwijk met 1-8 te winnen ook in Katwijk wist Downstairs met 6-3 te winnen, maar goed de pijl is dan wel niet rond, maar net zoals met voetbal kan een pijltje raar vallen en zit ik er helemaal naast met mijn voorspelling.

We hebben beide teams benaderd en begrepen dat Dartshop Leiden vanavond alleen Roy Delis mist. Downstairs 1 komt met zijn complete team naar Leiden vanavond.

Het was de bedoeling om dit duel live uit te zenden op internet, helaas door technische problemen kan deze livestream niet doorgaan.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button