Hoofdsponsors
NIEUWS

Het seizoen 2022/2023 weer veel sport dankzij onze sponsors

Stap nu in als sponsor! neem vrijblijvend contact met ons op via info@honsbeekmedia.nl

Uw sportwedstrijd live op internet uitgezonden? wij verzorgen livestream! klik hier voor meer informatie

De zomervakantie staat op het punt van beginnen,  maar achter de schermen zijn wij natuurlijk al weer druk bezig met het seizoen 2022/2023.

Dankzij onze fantastische sponsors kunnen wij ook aankomend seizoen weer veel sport onder de aandacht brengen, onze rode lijn is de regio Leiden, maar we vinden het ook fantastisch om andere sporten van buiten de regio onder de aandacht te brengen, onze kracht is dat wij vanuit eigen beheer livestream, video’s kunnen maken maar ook aandacht vragen via onze social media kanalen waarbij we een bereik hebben van ruim 6.000 volgers.

Om onze onkosten e.d. te kunnen betalen hebben wij een fantastische groep sponsoren. We hebben op dit moment drie hoofdsponsors en acht sponsors. We hebben bij de hoofdsponsors nog plek voor één bedrijf en bij de sponsors nog plek voor zeven bedrijven.

Deze bedrijven krijgen als sponsor van HM SPORT reclame op de website, aandacht via onze social media kanalen en reclame in onze livestream en video’s.

Heeft u interesse om HM SPORT een steuntje in de rug te geven en hier een mooi reclame pakket voor terug te krijgen? neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@honsbeekmedia.nl of per Tel. 06 – 23706237

Wij bedanken de onderstaande sponsoren, en kijken uit naar een fantastisch seizoen 2022/2023

HOOFDSPONSORS

SPONSORS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button