Jeugd Darts Leiden

🎯 Ontdek het nieuwe project van Rilana Erades! 🎯

🌟 JeugdDarts Leiden is hier! 🌟

Voor bijna iedereen begint darts als een leuke activiteit, waarbij sommigen meteen het bord raken terwijl anderen wat meer oefening nodig hebben - en dat is helemaal prima! Ik sta klaar om je te helpen. Ik deel graag tips om je worp te verbeteren, en ik laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de dartswereld. Ben je tussen de 10 en 18 jaar oud? Dan ben je hier aan het juiste adres om de wereld van darts te ontdekken!

Darts voor de jeugd van 10 t/m 18 jaar in Café Santé Leiden (start in september 2024)

πŸ“… 3x per maand training
πŸŽ‰ 1x per maand een toernooi
🎯 Voor beginnende en gevorderde darters vanaf 10 t/m 18 jaar
πŸ”₯ Diverse spelsoorten, wisselende uitdagingen
πŸ† Ranking voor leuke prijzen

De kosten per avond zijn €2,50

Doe mee voor gezellig darten met een competitief tintje! πŸ’₯ #Jeugddarts #JeugdDartsLeiden

Rilana Erades

"Ontmoet Rilana Erades, een nuchtere en gepassioneerde persoonlijkheid in de wereld van het darten. Met haar ervaring als voormalig nummer drie van de wereld, deelname aan de prestigieuze Lakeside World Darts Championship, Zuiderduin Masters en jarenlange inzet voor het Nederlands dartsteam, heeft Rilana een solide reputatie opgebouwd in de dartsgemeenschap.

Hoewel ze niet graag in de schijnwerpers staat, heeft Rilana een diepe liefde voor de sport en een toewijding aan het promoten ervan. Haar nuchtere benadering en haar vermogen om met beide voeten op de grond te blijven, maken haar een vertrouwd gezicht voor fans en collega’s in de dartswereld.

Nu richt Rilana haar energie op Jeugd Darts Leiden en Het MaandagAvond Darts, waar ze haar expertise gebruikt om een ​​omgeving te creëren waar dartsfans samenkomen om te genieten van het spel."