Kunnen uw familie en vrienden op afstand niet bij uw huwelijksceremonie zijn? wat is er dan mooier dat wij er voor zorgen dat deze mensen toch kunnen meekijken. Wij verzorgen dit met een zeer mobiele en compacte set waardoor wij weinig ruimte nodig hebben maar toch uw huwelijksceremonie op een volwaardige manier in beeld brengen.

WIE KAN ER KIJKEN

Afhankelijk waar u voor kiest kan een huwelijksceremonie met een open of een besloten livestream. Dit bepaalt wie er allemaal kan kijken naar uw livestream.

  • Open livestream: Bij een open livestream kan iedereen die de link heeft, de livestream kijken.
  • Verborgen livestream: Bij een besloten livestream ontvangt de kijker een link en een wachtwoord die nodig is om de livestream te bekijken. Alleen kijkers met een wachtwoord en link kunnen dus kijken naar de livestream.

Uw padel toernooi op een professionele manier live op internet? Dan ben je bij ons op het juiste adres

Wij werken met een professionele score-tool (te bedienen via iPad) waarbij de scores voor de livestream worden bijgehouden, maar via een weblink kunt u ook de score op een grote tv of led scherm laten zien, zodat ook de kijkers rondom de baan live de tussenstand kunnen volgen.

Verder in de livestream ook baan geluiden, audio input voor een commentator, sponsor en reclame afbeeldingen en video’s, titels, draadloze camera's en meer...

Wij verzorgen op dit moment de livestream van de KNLTB (Copa de Padel, NK Padel) MOSS. Unicum Open, en in het verleden hebben we ook de FIP Rise en P500 van Sla Raak mogen verzorgen.

Uw rugbywedstrijd live op internet met wedstrijdtitel, opstellingen, audio en ook voorziening voor commentator, scorebord + klok, reclame en uw sponsors! wij bieden het volledige pakket om uw rugbywedstrijd live te zien op internet.

Uw tennis toernooi op een professionele manier live op internet? Dan ben je bij ons op het juiste adres

Wij werken met een professionele score-tool (te bedienen via iPad) waarbij de scores voor de livestream worden bijgehouden, maar via een weblink kunt u ook de score op een grote tv of led scherm laten zien, zodat ook de kijkers rondom de baan live de tussenstand kunnen volgen.

Verder in de livestream ook baan geluiden, audio input voor een commentator, sponsor en reclame afbeeldingen en video’s, titels, draadloze camera’s en meer…

Wij verzorgen op dit moment de livestream van de KNLTB (Eredivisie play-offs heren en gemengd en de NK Tennis) en het Alegria Open in Rotterdam.

Kunnen uw familie en vrienden op afstand niet bij een uitvaart van uw dierbare zijn? wat is er dan mooier dat wij er voor zorgen dat deze mensen toch kunnen meekijken. Wij verzorgen dit met een zeer mobiele en compacte set waardoor wij weinig ruimte nodig om de uitvaart op een volwaardige manier in beeld brengen.

WIE KAN ER KIJKEN

Afhankelijk waar u voor kiest kan een uitvaart met een open of een besloten livestream. Dit bepaalt wie er allemaal kan kijken naar de livestream.

Open livestream: Bij een open livestream kan iedereen die de link heeft, de livestream kijken.
Verborgen livestream: Bij een besloten livestream ontvangt de kijker een link en een wachtwoord die nodig is om de livestream te bekijken. Alleen kijkers met een wachtwoord en link kunnen dus kijken naar de livestream.

Uw voetbalwedstrijd live op internet met wedstrijdtitel, opstellingen, audio en ook voorziening voor commentator, scorebord + klok, reclame en uw sponsors! wij bieden het volledige pakket om uw voetbalwedstrijd live te zien op internet.

Uw waterpolowedstrijd live op internet met wedstrijdtitel, opstellingen, audio en ook voorziening voor commentator, scorebord + klok, reclame en uw sponsors! wij bieden het volledige pakket om uw waterpolowedstrijd live te zien op internet.

F.A.Q. Veel gestelde vragen

Begrijpelijk dat je snel wilt weten hoeveel een livestream kost, alleen is elke opname uniek – ook die van jou.

Afhankelijk van je wensen zullen we een offerte opstellen. Deze factoren hebben invloed op de prijs:

  • Aantal camera’s
  • Lengte van de uitzending
  • Wel/niet audio (microfoons etc.) op locatie aanwezig
  • Huisstijl verwerken in de uitzending
  • Extra effecten
  • Reiskosten vanuit Voorschoten

Als je precies wil weten hoeveel een livestream voor jouw project kost, neem contact met ons op! We stellen vrijblijvend een offerte voor je op.

In principe is alles mogelijk. We kunnen streamen naar een website of jouw eigen kanalen op Facebook, YouTube, Instagram en Twitter.

Voor de meeste uitzendingen ontwikkelen een eigen pagina in jouw huisstijl. Je ontvangt een link die je kan delen met jouw publiek.

Op het moment van schrijven hebben we al 100 uitzendingen succesvol gestreamd, waaronder uitzendingen voor de KNZB, KNLTB Sportverenigingen, Uitvaartverzorgers en Particulieren.

Deze streams hebben bij elkaar ruim 350.000 mensen bereikt! Tot nu toe ontvangen we veel complimenten

Benieuwd hoe dit eruit zag? Stuur ons een mail, dan kunnen we een voorbeeld sturen.

We hebben Meerdere mobiele HD camera’s die we aansluiten op een video switcher, waarmee door middel van regie wisselen van camera.

Dit beeld gaat naar broadcasting software waar we extra effecten, media en jouw huisstijl toevoegen aan de uitzending.

Ook hebben we professionele audio apparatuur, waaronder een mobiele podcast studio met high end microfoons. Het is ook mogelijk audio van derden te koppelen aan de stream, bijvoorbeeld de aan de geluidsapparatuur in een theaterzaal.

Voor projecten die meer techniek vereisen huren we extra apparatuur, maar meestal komen we wel rond met onze set.

Uiteraard! We nemen elke uitzending op. We kunnen zelfs een stream eerst lokaal opnemen en later pas publiekelijk uitzenden.

Na elke livestream ontvang je een link waar je de uitzending kan downloaden.

We hebben zelf geen locatie of studio ter beschikking.

We komen op de dag van opname naar jouw locatie toe en zorgen dat daar alles op tijd klaargezet wordt.

Jouw creativiteit!

Wij zorgen dat de livestream goed verloopt, we hebben enkel stroom en een internetaansluiting op jouw locatie nodig. Maar ook als dit ontbreekt zijn hier alternatieven voor.