Livestream_Plaatje_DeZijl2020

Niks geen complete vrachtwagen(s) met camera's, lampen en mengstudio meer, maar wel: on-opgemerkt, scherpe  beelden voor Livestream. Gewoon een net productieteam, met hoogwaardige en handzame setup voor de beste persoonlijke beleving registraties mogelijk. 

Wij registeren met een sportieve dynamiek, dus altijd goede beeld interacties als resultaat voor de juiste doelgroep(en). 

Dit doen wij voor diverse publieke en culturele verenigingen en instanties, maar ook voor het bedrijfsleven.

Wil jij ook live gaan in 2021? en dit tot een succes maken voor jouw organisatie of vereniging? we maken graag een afspraak om te bespreken wat Livestream voor jullie kan betekenen!

WAT IS LIVESTREAM
Livestreamen is eigenlijk het tot stand brengen van een live of rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis. Dit ken je bijvoorbeeld van televisie, waarbij zaken als een persconferentie, voetbalwedstrijd of een bezoek van de koning tijdens koningsdag live worden vertoond. Met “live” wordt dan bedoeld dat dit op het zelfde moment vertoond wordt als dat het plaatsvind.

Goede en snelle communicatie!

Korte lijnen en snelle communicatie over de wensen van jouw livestream.

Heldere en scherpe prijzen

Vanwege het Coronavirus bieden wij tegen kostprijs aan!

Professionele kwaliteit!

Door gebruik van goede kwaliteit materiaal en ervaren mensen kijken de deelnemers naar duidelijke en mooie beelden!

OPENBARE LIVESTREAM
Wanneer er wordt gekozen voor een openbare uitzending, kan gebruik worden gemaakt van platforms als Facebook of Youtube. Men kan dan bijvoorbeeld op social media aankondigen dat er een livestream zal worden uitgezonden, waarbij men dan de link deelt waarop de livestream te zien is zodra deze is begonnen. Uiteraard kunnen de beelden ook worden opgenomen, zodat de uitzending uiteindelijk ook nog terug te zien is.

AFGESCHERMDE LIVESTREAM
Wanneer er wordt gekozen voor een afschermde livestream, krijgen de deelnemers vooraf een email met daarin een link en een wachtwoord. Ze hoeven niets te installeren op hun laptop, tablet of telefoon, maar kunnen rechtstreeks naar de website om in te loggen en daar te kijken.