Wil je geen omkijken hebben naar de livestream? Wij nemen alle zorgen uit handen. Tijdens een livestream wil je niet bezig zijn om te bepalen waar de camera komt of het geluid wel goed verstaanbaar is en of de stream wel live is. Wij zorgen voor de juiste techniek bij livestreams.

WAT IS LIVESTREAM

Livestreamen is eigenlijk het tot stand brengen van een live of rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis. Dit ken je bijvoorbeeld van televisie, waarbij zaken als een persconferentie, voetbalwedstrijd of een bezoek van de koning tijdens koningsdag live worden vertoond. Met “live” wordt dan bedoeld dat dit op het zelfde moment vertoond wordt als dat het plaatsvind. Voor een livestream word er een camera op locatie geplaatst en wordt er een internet verbinding tot stand gebracht. Zo kunnen de live beelden worden verzonden naar de kijkers. Doordat er op locatie ook techniek voor de regie aanwezig is, kunnen de beelden worden gecombineerd met bijvoorbeeld foto’s, reclame, sponsors of eerder opgenomen interviews of video’s. Dit maakt livestreaming heel geschikt om – voor diegenen die niet bij het evenement aanwezig zijn – een erg complete en realistische indruk te krijgen van wat er gebeurd. 


HOE WERKT HET VOOR DE KIJKERS
 Wij maken gebruik van de platforms Facebook en Youtube. U kunt dan bijvoorbeeld ook op social media aankondigen dat er een livestream zal worden uitgezonden, waarbij men dan de link deelt waarop de livestrea te zien is zodra deze is begonnen. Uiteraard kunnen de beelden ook worden opgenomen, zodat de uitzending uiteindelijk ook nog terug te zien is.

KERKDIENST

Kerkdienst_700_400
Door de huidige maatregelen rondom het Coronavirus kan momenteel niet iedereen bij de kerkdienst aanwezig zijn. Dat is tegenstrijdig, want juist nu hebben we behoefte aan houvast en willen we er graag voor elkaar zijn.

SPORTSTREAM

SportLivestream
Uw sportwedstrijd live uitgezonden op internet, inclusief de mogelijkheden voor scorebord, sponsorvermeldingen, commentaar voorziening en meer.

BRUILOFTSTREAM

BruiloftLivestream
De meeste bruiloften worden afgelast wegens het Coronavirus. Maar sommige huwelijksceremonies gaan wél door. Of je nu het ja-woord zegt in een kerkelijke setting of in in het gemeentehuis: Wij zorgen er met veel plezier voor dat jullie vrienden en familie live met jullie meekijken!

EVENEMENTENSTREAM

EvenementenLivestream
Evenementen met veel bezoekers zijn uit den boze op dit moment, toch komt er een tijd dat er weer stap voor stap meer bezoekers toegelaten worden tot evenementen. Wij kunnen voor u het evenement live op internet uitzenden met mogelijkheden voor reclame, sponsors, titels, etc etc.

UITVAARTSTREAM

UitvaartLivestream_700_400
Iemand een laatste eer bewijzen door op de uitvaart aanwezig te zijn. Door het Coronavirus kan dit helaas niet altijd meer. Met onze techniek zorgen we er graag voor dat iedereen tóch mee kan kijken en zo toch nog het laatste afscheid kan nemen van een dierbare.