NIEUW >>> Indoor tennis en padellocatie Terwegen in Sassenheim

ONZE HOOFDSPONSORS


Padelco is het bedrijf achter de nieuwe indoor tennis en padellocatie Terwegen Indoor. Het team bestaat uit enthousiaste sportliefhebbers die gezelligheid en kwaliteit voorop hebben staan die vanuit een hobby dit mooie indoor centrum zijn gestart.

Het team begroet jullie graag in het indoor sportcentrum Terwegen Indoor. Naast het beoefenen van Padel en Tennis is gezelligheid een belangrijk motto. Hoe fijn is het om onder het genot van een drankje en een hapje de wedstrijd na te bespreken. Terwegen Indoor is met 8 indoor padelbanen de grootste padelaanbieder in de Bollenstreek en omstreken. De 8 padelbanen beschikken over een officiële uitloop en genoeg ruimte rondom de banen.

Ook beschikt Terwegen Indoor over een aparte hal met 4 indoor tapijtbanen welke beschikbaar zijn voor een heerlijk potje tennis.Naast de Padel- en Tennisbanen vind je een gezellige sportsbar met een indoor terras waar je een heerlijk drankje en lekker hapje kunt bestellen. Vanaf dit buitenterras heb je goed zicht op het panorama centrecourt.

Check www.terwegen.nl voor meer informatie en reserveringen.

ONZE SUBSPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*