Nieuwe hoofd- en naamsponsor ZVL-1886

Leiden – Sinds de samensmelting van de beide Leidse verenigingen de Zijl en LZ’86 is Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV verbonden als hoofd- en naamsponsor aan de vereniging ZVL-1886. “Daarvoor waren we ook al de naamsponsor van ZVL” zo stelt directeur Chris Pronk van Tetteroo. “Het was voor Tetteroo een logisch besluit om sinds het begin verbonden te zijn en blijven aan Topwaterpolo Leiden. Nu TWL d.m.v. jaarlijkse groei een stabiele positie heeft gerealiseerd is het voor ons een goed moment een stapje terug te doen voor Center – Parcels . e-Commerce . Services, die dit stokje gaat overnemen”.

Center – Parcels*E commerce* Services, een MKB organisatie met haar roots in Leiden heeft een tweetal logistieke hubs, te weten Rijswijk en Zoeterwoude-Rijndijk. Hier worden pakketten gesorteerd en bezorgd aan consumenten en bedrijven in de regio Leiden (met o.a. Voorschoten/Zoeterwoude/Leidschendam/Katwijk en Wassenaar) en in de regio Den Haag/Rijswijk.

“Een unieke kans” aldus Casper Boendermaker, voorzitter van ZVL-1886. “Center is, net als Tetteroo, via TWL al langere tijd verbonden met de club. Met deze stap omhoog tot hoofd en naamsponsor heeft Center ons haar vertrouwen gegeven voor de toekomst”

“Als speler, coach en supporter ben ik al jaren verbonden aan ZVL-1886. Mijn compagnon binnen Center heeft eenzelfde passie en betrokkenheid bij het waterpolo, de topsport en de vereniging. Dat wij nu de mogelijkheden hebben en de kans krijgen om mee te werken aan een stabiel en duurzaam topsportklimaat maakt dat wij met plezier en vertrouwen onze naam verbinden aan de vereniging” Aldus Robert van Berkel, mede-eigenaar Center.

Center zal zich voor de komende 5 jaar verbinden aan ZVL-1886 als hoofd- en naamsponsor. Ook Tetteroo heeft haar contract voor deze periode verlengt. “Hiermee kunnen we de club een stabiele topsport fundering geven tot aan het nieuwe zwembad, waarin vanaf het seizoen 2023-2024 hopelijk wordt gespeeld” legt Robert Gras van TWL uit. TWL is zeer verheugt en geeft daarbij aan dat naast Center en Tetteroo ook andere partners van de business club hebben besloten mee te gaan in het 5 jaren plan van ZVL-1886 en TWL.

Na een lastig jaar, waarin weinig is gespeeld wil de club de eerder ingeslagen weg omhoog in het nieuwe seizoen weer doorzetten. Het aantrekken van Hongaarse midvoor Attila Kincses en de Kroatische jeugdinternational Patrik Šimac bij de heren en Duschanka Kammerman en Noha Zwiers bij de dames is daarbij naast deze zekerheid een logische stap.

Helaas zullen de dames het komend jaar zonder Malissa van Rijn moeten doen, die kiest voor een buitenlands avontuur bij CN Catalunya.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*