Hoofdsponsors
NIEUWS

Nieuwe hoofdsponsor: Rekre Sport uit Baarn

De grootste banenbouwer van Nederland.

Uw sportwedstrijd live op internet uitgezonden? wij verzorgen livestream! klik hier voor meer informatie

Met veel trots kondigen wij onze nieuwe hoofdsponsor Rekre Sport uit Baarn aan u voor, dankzij o.a. de sponsoring van Rekre Sport gaan wij aankomend seizoen nog meer Padel onder de aandacht brengen via Honsbeek Media. Dit gaan wij doen met onze aparte platform HM PADEL.

Rekre Sport is de grootste Padelbanen bouwer van Nederland, met ruim 169 gebouwde banen op 64 locaties.
(informatie afkomstig van PadelGids.nl

Wij zijn Rekre Sport

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van tennisbanen en padelbanen. Wij kunnen u onafhankelijk advies geven over de keuze van een baansoort omdat wij alle 3 veelvoorkomende baansoorten leveren: gravel, hardcourt en kunstgras.

Rekre Sport staat bekend om zijn persoonlijke benadering, vakkundig advies, sportieve service, scherpe tarieven en snelle en betrouwbare levering. Hierdoor hebben we een vertrouwde naam en goede reputatie opgebouwd. Wij werken met gerenommeerde leveranciers.

U kunt bij ons terecht voor Padelbanen, Plexipave, DecoTurf, gravel en kunstgras. Daarnaast leveren we ook alle artikelen en benodigdheden uit voorraad voor het onderhoud en de inrichting van tennis- en padelbanen. Kijk voor alle producten in onze webshop.

https://www.rekresport.com/

SPONSORS

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button