Opening Padelbanen ZTPC

Opening Padelbanen ZTPC

De padelbanen van ZTPC in Zoeterwoude Dorp zijn af en open! Zij worden officieel geopend in het weekeinde van 24, 25 en 26 mei. Op deze drie dagen kan iedereen een kijkje komen nemen en ook zélf een balletje slaan. Zo kun je zelf ervaren waarom dit de snelst groeiende sport van Nederland is.

Op vrijdagmiddag 24 mei is de officiële opening voor genodigden. Van 17.00 tot 19.00u wordt  iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het realiseren van de banen uitgenodigd. Met elkaar heffen we dan het glas op de eerste bal die geslagen wordt.

Zaterdag 25 mei is het de beurt aan alle leden én aspirant leden voor de padelinstuifmiddag. Van 12.00 tot 13.00u kan de jeugd met elkaar padellen en daarna kunnen van 13.00 tot 17.00 de volwassenen aan de slag. Die avond is ook het grote Padel-openingsfeest voor leden met als thema “Vintage Vibes”.

Zondag 26 mei kunnen álle Zoeterwoudenaars, Stompwijkersen andere belangstellenden een balletje komen slaan. Van 12.00 tot 16.00u is er ook dan weer een instuif, dus vooraf aanmelden is niet nodig. Voor rackets en ballen wordt gezorgd.

Nu al een balletje slaan? Meer informatie over padel in Zoeterwoude kun je vinden op www.ztpc.nl.