Padel.nl Unicum Open 2021 is gestart

Vanaf vandaag brengen wij dagelijks een nieuwsbericht over het PADEL.nl Unicum Open 2021. Vandaag de eerste.

Lange Unicum dag voor Padel influencer

Om 23:00 zat de werkdag van Sven Boele er op. ’s Ochtends vroeg speelde hij zijn eerste wedstrijd in de kwalificaties voor het Padel.nl Unicum Open. Met Miquel Verhagen won hij een lange driesetter (4-6 6-4 7-5) van Menno van Duijn en Boris Spanjaard. Daarna snel in de auto naar Oisterwijk waar hij de hele middag commentaar gaf bij de livestream van de finales van het internationale FIP toernooi van Oisterwijk. Goed om te zien dat de “Leidse” livestream van Vanaf de Zijlijn (onderdeel van Honsbeek Media) dit jaar meerdere padeltoernooien in het hele land mag verzorgen. Unicum boegbeeld Uriël Maarssen scoorde in Oisterwijk één van zijn mooiste toernooi-overwinningen uit zijn carrière, door in de halve finale af te rekenen met de voormalig nr. 10 van de wereld Jordi Muñoz, en in de finale met de Spaanse talenten Angles-Maqueda.

Daarna kon Boele terug in de auto naar Leiden voor zijn tweede partij in de ‘qualies’. Duco van der Veer en Teis Visser gaven meer dan uitstekend tegenstand en dwongen Sven en Miquel een derde set af. Het publiek vond het prima dat deze spectaculaire nog wat langer duurde; Boele vond het minder. “Als jij nou ook eens gaat bewegen” meenden we halverwege de tweede set te horen op de baan, waarna Miquel Verhagen morrend zijn dikke sweater uittrok en met zowaar een paar zweetdruppels op de rug de derde set besliste: 6-4 4-6 6-0.

Foto: Miquel Verhagen (met sweater) tegen Teis Visser.

In de B-poule stelden Sjoerd Migchelsen en Max Pootjes zich nadrukkelijk kandidaat voor de titel door in hun poulet eerst de Unicummers Yoren van Gorkum en Tjerk Sleeswijk Visser met 6-0 6-0 te verslaan, en daarna de even lange als gevaarlijke veteraan Robert Hausdörfer, spelend met Lucien van Doorn, nauwelijks enige games te gunnen (6-3 6-1).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*