Hoofdsponsors
NIEUWS

Schitter jij straks bij de World Padel Tour Amsterdam Open?

Wildcard Toernooi >>> World Padel Tour Amsterdam Open 2022

Van 12 t/m 18 september 2022 organiseert de WPT Amsterdam Open samen met de KNLTB een Wildcard toernooi. De winnaars van dit toernooi ontvangen een Wildcard voor het officiële kwalificatietoernooi van het WPT Amsterdam Open.

Het Wildcard toernooi bestaat uit twee delen. Het regionale kwalificatietoernooi vindt plaats in Plaza Padel Heiloo, Plaza Padel Waalwijk en Plaza Padel Enschede. De finalisten van deze kwalificaties gaan door naar het hoofdschema, die gespeeld wordt in Plaza Padel Amsterdam.

Kwalificatietoernooi

  • Maandag 12 en dinsdag 13 september in Plaza Padel Waalwijk. Inschrijven klik hier.

  • Woensdag 14 en donderdag 15 september in Plaza Padel Heiloo. Inschrijven klik hier.

  • Woensdag 14 en donderdag 15 september in Plaza Padel Enschede. Inschrijven klik hier.

Hoofdtoernooi

  • Zaterdag 17 en zondag 18 september in Plaza Padel Amsterdam. Inschrijven klik hier.

Aantal spelers

  • Voor de kwalificaties is er bij de herendubbel ruimte voor 32 duo’s per locatie. Bij de damesdubbel is er ruimte voor 16 duo’s per locatie.

  • Indien er per locatie meer dan 32 duo’s of 16 duo’s zich aanmelden wordt er geaccepteerd op basis van ranglijstpunten op de KNLTB Padelranglijst.

  • Voor het hoofdtoernooi is er bij de herendubbel ruimte voor 16 duo’s en bij de damesdubbel ruimte voor 8 duo’s.

  • In het hoofdtoernooi bij de heren is er ruimte voor 8 duo’s op basis van ranglijstpunten op de KNLTB padelranglijst. Vanuit de kwalificaties gaan er per locatie 2 duo’s (6 totaal) naar het hoofdtoernooi. Daarnaast worden er 2 Wildcards weggegeven voor het hoofdtoernooi. Deze kunnen aangevraagd worden via toernooi@plazapadel.com.

  • In het hoofdtoernooi bij de dames is er ruimte voor 4 duo’s op basis van ranglijstpunten op de KNLTB padelranglijst. Vanuit de kwalificaties gaan er per locatie 1 duo (3 totaal) door naar het hoofdtoernooi. Daarnaast wordt er 1 Wildcard weggegeven voor het hoofdtoernooi. Deze kunnen aangevraagd worden via toernooi@plazapadel.com.

Bron:
World Padel Tour Amsterdam Open
SPONSORS

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button