Señor Padel in de wachtkamer

De maandag op het Padel.nl Unicum Open stond in het teken van de poulewedstrijden in de lagere categorieën. Zowel de club Unicum als hoofdsponsor Padel.nl hecht veel waarde aan de combinatie topsport-breedtesport, waardoor het in Leiden mogelijk is om als beginner je allereerste toernooiwedstrijdje te spelen, met op de naastliggende baan een paar nationale toppers in actie. Toch gewoon “Bal over” roepen, geen probleem.

In het C toernooi claimden clubspelers Robert van Ingen en Marcel Budding door hun tweede ruime overwinning een plaats in de kwartfinales. Niet zo gek als je weet dat Van Ingen de afgelopen maanden padellend in Malaga heeft doorgebracht. Het publiek was op de hand van Annemieke Wegman. Dat zal alles te maken hebben met de lekkere lunches en cocktails die zij verzorgt tijdens het toernooi. Helaas redde zij het niet om met Alicia Romera Lopez te winnen van Marits Pieters en Fabian Stevense (1-6 4-6).

Wie nog niet zeker zijn van een plek in de kwartfinales zijn organisator Onno Eskes en Señor Padel zelf, Jacco Maaskant. De toernooiballensponsor uit Rotterdam, tevens hofleverancier van padelrackets voor profvoetballers (zolang ze maar niet uit 020 komen), leek op center court op weg naar de overwinning in hun tweede partij, maar Matthijs Steur en Pieter van Winsen wisten de partij toch nog te keren en in drie sets te winnen. De derde poulewedstrijd moet uitsluitsel geven.

SeñorPadel Jacco Maaskant slaat een zeldzame ‘bandeja invertido’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*