Wij zijn met TennisLivestream.nl inmiddels al weer ruim twee jaar bezig met het verzorgen van Livestream binnen het Tennis. Wij hebben in de afgelopen jaren o.a. de livestream mogen verzorgen voor de Eredivisie Play-offs heren en gemengd, de NK Tennis en het Alegria Open in Rotterdam.

Livestream is altijd een pakket op maat, maar hieronder ziet u wel een overzicht van de diverse mogelijkheden.

1 tot 4 videocamera’s 
+
 Drie video zenders tot 150 meter
+ Audio en video regie
+ Audio voorziening twee microfoons
+ Line in voor externe geluidsbronnen
+ Scorebord
+ Overlays met naambalk
+ Video reclame / sponsors
+ Reclame / Sponsors plaatjes
+ Audio voorziening voor commentaar (met meekijk scherm)

DIT IS HOE WIJ WERKEN

U huurt Honsbeek Media in om uw tennis toernooi live op internet uit te zenden, hoe gaat dit precies in zijn werk.

Locatie bezoek 
een klein maandje voordat uw toernooi gaat plaatsvinden maken wij met uw een afspraak voor een locatie bezoek, tijdens dit locatie bezoek bekijken wij de mogelijkheden.

  • Heeft de internetverbinding op locatie genoeg capaciteit voor de livestream (we testen ook het bereik van 4G en 5G als back-up verbinding)
  • Stroompunten (waar kunnen wij stroom vandaan halen, wij draaien op 220 en 1 stopcontact is voldoende)
  • Waar kunnen wij onze regie opstellen (tentje 1,5 bij 1,5 meter)

Tijdens het toernooi
Tijdens het toernooi zijn wij ongeveer 2 uur voor aanvang van de 1e wedstrijd aanwezig om de apparatuur aan te sluiten en testen.

Hoe werkt zo’n livestream uitzenden 
De camera’s sturen de beelden naar de videoregie. Hier schakelen wij tussen de verschillende camera beelden en voegen daar eventueel andere content zoals film, foto’s, presentaties, sponsors, reclame, scorebord, etc. aan toe. De microfoons en eventuele audio output van uw locatie is verbonden met de livestream, wij zorgen voor een goede mix tussen de verschillende microfoons en eventuele andere audiobronnen. Dit signaal wordt vervolgens naar de centrale livestream regie gestuurd. Het complete signaal uit de video en audio regie wordt vervolgens via een bestaande of aangelegde internetverbinding gestreamd naar de gewenste platform.

Extra mogelijkheden
Interviews tijdens toernooi
Wij kunnen tevens interviews opnemen tijdens het toernooi en deze ook direct klaarzetten om ze mee te nemen in de live uitzending. (u dient wel zelf de medewerker te leveren die de interviews afneemt)

VOORBEELDEN