Hoofdsponsors
NIEUWS

Unicum verwelkomt MOSS. als nieuwe naamsponsor

Na het grote succes van de afgelopen twee edities van het Unicum Padel Open heeft het Leidse koeriersbedrijf MOSS. zich verbonden aan het grootste toernooi van Leiden. Dit jaar vindt het MOSS. Unicum Padel Open plaats van 13 t/m 21 augustus op het park van Unicum.

Toernooidirecteur Jacqueline van Wijk verwacht dat net als de afgelopen twee jaar de hele nationale top weer te zien zal zijn, maar ze mikt ook sterk op de breedtesport. “Voor iedere speler van ieder niveau hebben we een geschikt onderdeel, en, op veler verzoek, mag er dit jaar naast een dubbel ook voor een mixed worden ingeschreven. Eigenlijk zou iedere padelspeler in de Leidse regio gewoon mee moeten doen.”. Organisator Onno Eskes is blij met MOSS. als naamsponsor. “Onze belangrijkste sponsors Padel.nl en MOSS. ondersteunen ons vanuit hun pure passie voor padel en dat zien we graag. Door hen kunnen we een fantastisch weekprogramma aanbieden voor iedereen én bovendien het spektakel van de P500 wedstrijden naar Leiden halen”. Als vanouds verzorgt Honsbeek Media de livestream van de finaledag, waar we naast Unicummer Uriël Maarsen (nr. 1 van Nederland, tweevoudig toernooiwinnaar) ook zeker Michaëlla Krajicek zullen terugzien. De Wimbledon-kwartfinaliste richt zich tegenwoordig geheel op padel en won vorige week het P500 toernooi van Oisterwijk.

Inschrijven kan nog t/m 7 augustus. Kom kijken of beter nog, doe mee. Wie weet moet je aan de bak tegen die Champions League winnaar die we in de herendubbel 6/7 hebben gespot.

Bron:
Organisatie MOSS. Unicum Open 2022
SPONSORS

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button