Video Registratie Service Lisse

Bent u op zoek naar een allround videograaf voor het registreren van uw sportwedstrijd, huwelijksceremonie, een uitvaartceremonie, of andere gelegenheid in Lisse? neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul onderaan deze pagina het aanvraagformulier in voor een offerte.

Een professionele videoregistratie van uw presentatie of andere gelegenheid biedt meer flexibiliteit bij het delen van de video inhoud. Het kan bijvoorbeeld worden opgeslagen op verschillende platforms en kan op elk moment worden bekeken.

Door het gebruik van 1 vaste camera’s en een dynamische camera die vanuit diverse standpunten opneemt wordt een veel dynamischere film gemaakt. Stukken minder saai om naar te kijken en met de focus op wat op dat moment belangrijk is. Deze camera’s worden allemaal door 1 man bediend wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.

Wat kost een video- registratie?
Wanneer u uw presentatie, of andere belangrijke gelegenheid wilt vastleggen dan kunnen wij dat al vanaf €350,- Dit is inclusief montage van de door 1 of meerdere camera’s gefilmde content.

Ons basis pakket bestaat uit één vaste camera voor 1 uur inclusief montage van de beelden.
€350,- ex btw

Voeg een extra camera toe aan de video registratie, de mobiele camera die vanuit diverse standpunten opneemt zorgt voor een veel dynamischere video registratie, met de focus op extra dingen bij uw gelegenheid.
€150,- ex btw

De kosten voor extra draai uren zijn €100,- ex btw

Wij hebben diverse opdrachten gedaan voor o.a. de Vereniging van Raadsleden, de Wethoudersvereniging, O’Neill, Leiden Amateur Voetbal, ZVL-1886, Apollo Amsterdam Basketball, Gemeente Leiden en telkens meer verzorgen wij ook promo opnames en montage voor bedrijven.

OFFERTE AANVRAAG

Videoregistratie – Video opnamen – Video registratie Voorschoten – Voorschoten – Video’s – Huwelijksceremonie 

Back to top button