Woensdag 3 November >>> SPORTCONGRES 2021

HOOFDSPONSORS


Op woensdagavond 3 november organiseert Sportstad Leiden voor de 9e keer het Leidse Sportcongres. Van 19.00 tot 22.30u ben je weer van harte welkom bij het vernieuwde Leonardo College.

Na noodgedwongen een jaartje te hebben overgeslagen, is er dit jaar weer een Leids Sportcongres. Op woensdagavond 3 november zijn sportbestuurders en commissieleden uit Leiden en omstreken van harte welkom bij Zorg & Zekerheid. Het thema van dit jaar is “Sportstad Leiden Samen Sterk”. De opzet is een beetje anders dan voorheen. De avond trapt af met een talkshow waarin diverse gasten door presentatoren Leendert Beekman en Nienke Ledegang worden ondervraagd over de betekenis van sport voor de stad en de mogelijkheden die clubs hebben om hun maatschappelijke steentje bij te dragen. Onder meer Olympisch roeister Karolien Florijn, wethouder Paul Dirkse en programmamanager antiracisme bij de KNVB Houssin Bezzai schuiven aan.
Na een korte break zijn er diverse workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen. De onderwerpen zijn onder meer ‘besturen met een visie’, ‘Open Sportclub’, ‘het Leids Sportakkoord’ en ‘het tegengaan van racisme en discriminatie’.De derde helft bestaat uit een netwerkborrel. Na de lastige tijd die sportverenigingen hebben beleefd, is het ongetwijfeld fijn om met elkaar bij te praten en naar de toekomst te kijken.Wil jij het Leids Sportcongres ook niet missen? Meld je dan nu snel aan en maak je keuze uit de beschikbare workshops. Het inschrijfformulier vind je hier en informatie over de workshops en het programma vind je hieronder als PDF bestand. Breng dit bericht gerust ook onder de aandacht van medebestuurs- en clubgenoten.

Het 9de Leids Sportcongres, woensdag 3 november om 19.00 uur, Leonardo College, Telderskade 48, Leiden.

Workshops/Presentaties 2021 (pdf)
Programma en Locatie 2021 (pdf)

Bron: Sportstad Leiden

ONZE SUBSPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*