Zondagsdiensten LUMC door cao-acties op dinsdag 28 september

ONZE HOOFDSPONSORS


Op dinsdag 28 september worden in een deel van het LUMC zondagsdiensten gedraaid. Dit betekent dat sommige patiëntenafdelingen en/of poliklinieken gesloten zijn en of alleen voor spoedzorg open zijn. Andere afdelingen en poliklinieken zijn wel gewoon open. Dit heeft direct gevolgen voor een aantal patiënten. Zo kan het voorkomen dat uw afspraak of opname niet doorgaat.

Ontvangt u geen bericht, dan gaat uw afspraak door.

Als uw afspraak of opname niet doorgaat, dan wordt u hierover geïnformeerd. Ontvangt u geen bericht? Dan gaat uw afspraak of opname door.

We begrijpen dat deze situatie mogelijk verwarrend en vervelend voor u is. Onze excuses daarvoor. Wij doen ons best om onze patiënten op deze dag zo goed mogelijk op te vangen. Spoedzorg gaat altijd door.

De zondagsdiensten worden gehouden omdat een aantal vakbonden zich niet kan vinden in de afgesproken cao, die de NFU (Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra) met één van de bonden heeft gesloten. Met de zondagsdiensten willen medewerkers van alle umc’s actievoeren voor een betere cao.

Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op met de afdeling waar u onder behandeling bent.

Tekst/Foto: LUMC.nl

ONZE SUBSPONSORS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*